7 dagars utmaning..

I dag har jag bestämt mig för att göra en 7 dagars utmaning till mig själv. Den innebär att jag ska påminna mig själv att tacka och känna tacksamhet över det som är verkligt. Som att tacka för det hem jag har. Ett hem som jag älskar att vara i och som jag har fått inrett. Ett hem som gör mig stolt. Att jag har värme nu när hösten är här. Att jag får äta mig mätt varje dag. Jag väljer själv vad jag vill äta. Att jag har en familj som älskar mig . Det är snart inte alla unt att ens få barn är jag rädd för. Jag har en bil att ta mig dit jag behöver. Jag har djur som blir jätte glada när jag kommer hem. På natten får jag ligga i en varm och skön säng. Jag kan åka och köpa mig kläder när jag vill. Jag kan välja att umgås med folk om jag vill. Jag kan välja att rikta den tacksamhet och kärlek jag känner till mitt eget hjärtchakra. Jag kan välja att njuta av det moder jord skapar då jag bor mitt i naturen. Det är jag tacksam för. Jag kan höra fågelsång bara jag går ut. Jag har full känsel i mina händer och njuta av att klappa en mjuk djurpäls. Jag skulle kunna fortsätta länge känner jag. Det finns så mycket att vara tacksam för. Kom ihåg att tacka dig själv. Kom ihåg att tacka för att du kunnat betala dina räkningar. Kom ihåg att tacka för den maten du äter. Kom ihåg att tacka för allt som du vet är verkligt.

I dag är det torsdag och jag kommer att köra denna utmaning med mig själv i 7 dagar. Är det någon här som vill hänga på så skulle jag tycka det var jätte roligt om ni sedan kunde skriva i kommentarerna och berätta hur ni tycker att det gått.. Om 7 dagar kommer jag att berätta här i bloggen hur jag tycker att det har gått.

shine your light...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *