Kreativ

Idag känner jag lust för kreativitet. Jag har suttit och dröminrett mitt hem. Jätte roligt faktiskt. Jag kan ha så många drömmar. Drömmen är att åka runt i Spanien och kolla på olika antika föremål som man kan inreda med. Jag har en lägenhet på cirka 60 kvadrat. Kul att inreda. Jag har ett tag prenumererat på Jeanne dárc living heminredningstidning. Mycket roligt och fint man kan göra där. Samtidigt som jag vill inreda enligt feng shui för energierna. Det ska vara ett fridfullt hem. Där man känner att all stress rinner av en direkt man kliver innanför dörren. Jag har så många bra idéer. Problemet är att jag får lite för bråttom. Helst ska allting ske direkt. Vad ska man göra sedan då? Man kan inte göra om hela tiden. Även om min kreativa hjärna aldrig tar vila. Aldrig ett uppehåll. Vidare, framåt, förändra. Aldrig nöjd, aldrig klar. Snart ska jag dit. Snart ska jag få fortsätta mitt drömmande om hur jag ska förändra så att det blir vår stil. Vårt hem. Pinterest, en bra app. Mycket bra idéer. Mycket fint som man kan ta efter.

“Jag finner hopp under de mörka dagarna, och fokuserar under de ljusa. Jag dömer inte universum.”

Dalai Lama

2 svar på ”Kreativ”

  1. Wonderful illustrated information. I thank you about that. No doubt it will be very useful for my future projects. Would like to see some other posts on the same subject!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *