Hur gick det med min tacksamhetsvecka..

Hur gick det för er? Jag hade lite kämpigt med det. Jag fick lov att påminna mig själv under dagen så fort jag kom på det. Det bra var att jag insåg att jag har enormt med brus i mitt huvud och att det hade svårt att komma igenom med mina tacksamhetstankar och känslor. Vardagen var liksom i vägen. Som jag ser det är det hela matrixen som har lärt oss från vi var väldigt små att hela tiden stressa, vara upptagna hela tiden med att jobba för att tjäna pengar, varför behöver vi de…jo för att vi fått lära oss att det är det enda sättet. Hela tiden ska vi känna att vi måste uppnå mera, att livet rullar på i sådan hastighet att vi måste hänga med för vår egen överlevnad. Vilket är bullshit har jag kommit på… vi är födda fria. Allt annat är inbyggt i vårt system. Det är för att hela matrixen, de få procent på toppen av eliten tjänar väldigt mycket pengar på att mänskligheten är för slavade och radiostyrda. De gör allting i sin makt för att vi inte ska komma i kontakt med vårt inre. Vår egentliga identitet. Vår själ. För när vi gör det kommer mänskligheten att resa sig. Vi kommer stå stadigt enade i kampen om vår frihet. Om rätten att bestämma själv. Att mitt liv är mitt och ingen annans. Skolan ska vi inte tala om…… det gör jag en annan dag i ett eget inlägg för där har jag en del åsikter :).

För att summera detta så var det en väldigt lärorik vecka då jag insåg hur svårt det var att faktiskt komma in i sig själv och verkligen ta kontakt med sitt inre. Allting som sker runt om i livet stör ut allting som gör att man får kontakt med sitt ljus. Man måste verkligen vara stark och envis och återkomma om och om igen. Ge inte upp snälla ni. Gör som jag tänker göra…. fortsätta vara envis. Jag kommer att kämpa ännu hårdare för att känna tacksamhet i allting. Det är egentligen så enkelt men så stört.

Tips: Stäng ner sociala medier. Stäng av TV. Lyssna inte på den propaganda som nu kommer från alla världsregeringar. De försöker bara skrämma skiten ut befolkningen för att vi ska fortsätta att lyda. Känn inåt. Känn i ditt hjärta. Din kropp och ditt hjärta vet sanningen. Din sanning. Var din egen lyckas smed… Gör det som ditt hjärta ber dig. Vi är nu mitt i The great awakening… Det kommer att hända grejor nu..

shine your light...

4 svar på ”Hur gick det med min tacksamhetsvecka..”

  1. I was excited to discover this website. I want to to thank you for your time for this wonderful read!! I definitely liked every part of it and i also have you book-marked to look at new things on your website.

  2. Good post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon every day. It will always be interesting to read through articles from other writers and use a little something from other sites.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *