Välj dina ord..

Jag hade tänkt att ha rubriken ”Karma is a bitch” men det fick jag snabbt äta upp. Hela min text försvann och jag fick börja om från början. Därför ändrade jag också i rubriken. Den karman kom och bet mig i baken direkt :). Jag vet verkligen vad karmajobb innebär. I hela mitt liv har jag jobbat med karma, skuggor som måste skalas bort. Som lagerna på en lök. Varv för varv har jag gått. Det har kostat men det har heller inte varit ett val. Det är därför som jag är här i detta liv. Att rena karma. Nu vid 47 års ålder känner jag att jag kanske kan komma ut på andra sidan, få se ljuset i detta liv. Att få känna glädje och harmoni resten av min tid. Men där är jag inte riktigt än. Karma is a bitch. Verkligen. Men har jag lärt mig någonting av min resa så är det att inte dra på sig låga energier eller dålig karma. Välj dina ord. Välj dina känslor. Välj dina tankar. Dina tankar blir din verklighet. Man måste komma ihåg det. Det finns alltid två sidor av ett mynt. Det samma som alla individer alltid har sin fria vilja att välja. Det kan inte någonting plocka bort. Ta vara på den friheten.

Mitt karmajobb handlar om barndom, val, möten, ja egentligen kan jag hålla på länge och lista upp olika saker. Man får ta dem som de kommer upp. Det kan vara ett barndomstrauma som måste omfamnas med kärlek och sedan släppa det. Som jag nämnde den eviga löken.. Det finns alltid ett lager till. I alla fall på min lök. Att omfamna ett gammalt trauma för att släppa det i kärlek har inte att göra med att man har tillåtit saker ske eller att de som har utsatt mig för onda saker är förlåtna utan att jag har acceptera det minnet och för min egen frid har jag släppt det vidare till universum. Jag har inte möjlighet att vara lycklig om jag inte kan acceptera min historia. Den går inte att ändra. Men jag kan välja hur jag vill förhålla mig till den. Jag kan välja om jag vill gå och älta detta dåliga minne och återskapa om och om igen i känslan det jag har upplevt. Eller jag kan tacka mitt eget högre jag för lärdomen och släppa den vidare. Jag kan välja att se mig som ett offer i min egen situation eller välja att vara en krigare och ta mig framåt i livet. Jag kan välja att ta lärdom av det jag upplevt och därmed också välja vad jag utsätter mina medmänniskor för. Jag kan välja att vara stark eller leva i olycka med mina tankar och känslor . Var stark, stå emot egots ältande. Egot strävar alltid efter att gå tillbaka till det ”normala”. Om du farit väldigt illa i din barndom och tror att det är den enda verklighet som du har så är det just egots förtjänst. Egot mår bra på att du mår dåligt. Ge inte egot det utrymmet utan ta kontroll över ditt liv och bli din egen alkemist.

This contains an image of: {{ pinTitle }}

Ett svar på ”Välj dina ord..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *