Fullmåne i fisken.

I den delen av världen jag bor i är det idag fullmåne i fiskarnas tecken. Jag kan säga att jag som är fisk känner verkligen av detta idag. Min energinivå är helt utslagen. Men jag ska ändå ta vara på den idag. Fullmåne i fisken innebär att genom det är det sista tecknet i zodiakens så är det avslut som står på listan. Idag ska man göra sig av med allt gammalt groll som inte längre medför någonting i ditt liv. Man kan använda sig av duschen, alltså vatten att rena sig från gamla energier. Det räcker att du sätter intensionen när du kliver in i duschen. Annars kan man prata högt in i strålen och på så sätt släppa taget. Man kan ha en eldningscermoni där man använder sig av eld för att bränna bort gammalt. Det kan man göra genom att skriva lappar eller viska in ord i någonting brännbart som man sedan lägger i elden. Man ska alltid ha respekt för en cermonield. Man kan inte grilla på den. Man får inte blåsa ut den utan den ska helst brinna ut. Välj det sätt som passar er där ni befinner er.

I dag väljer jag att släppa mina rädslor för den oro som är i världen.

I dag väljer jag att släppa allting som jag ältar i mina tankar.

I dag väljer jag att släppa tron på att jag måste kämpa.

I dag väljer jag frihet.

I dag väljer jag kärlek.

I dag väljer jag mig….

2 svar på ”Fullmåne i fisken.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *