Hur vågar man?

Jag talar mycket om att kliva av ekorrhjulet vi kallar livet. Kliva ur vår gamla roll likt en orm som ömsar skinn. Våga kliva ur vår comfort zone. Det enda vi känner till som vårt liv och våga kliva ut i mörkret, följa den stig där du ser ungefär en armlängd fram. Hur vågar man? Jag har kommit in i en energi där det känns som man kan övervinna allt med lite planering och mycket mod. Man får helt enkelt vara beredd att offra lite comfort en tid och verkligen fokusera sin tid, energi och ekonomi på sitt mål. Man får börja att sortera ut vad som är viktigt, vad man kan avvara, vad man har tillgängligt som man kan använda från början för att börja bygga sitt kristallslott med en väldigt stabil grund. Ta grundsten för grundsten. Fokusera din tid. Vi har alldeles för mycket som kan distrahera oss. Jag är beredd att sälja min TV…. men min familj vill absolut inte det.. hahahahah.

Tiden är inne att gå inåt, gör det som är viktigt för dig ett steg i taget. Håll balansen med det som är viktigt i livet och lev med familj och vänner men arbeta för dig själv. Din tid, energi och engagemang är ditt att äga. Äg din tid. Äg ditt engagemang. Äg din glädje. Äg din passion.

18 svar på ”Hur vågar man?”

  1. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to
    this fantastic blog! I suppose for now i’ll settle for
    book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
    I look forward to brand new updates and will share this blog with my Facebook group.
    Talk soon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *