Är det fler som jag…..

Är det fler som jag som har väldigt mycket symtom nu av uppstigningen och den rening som kroppen och själen går igenom? Jag har symtom som huvudvärk, trötthet, yrsel, törst, hjärndimma med mera. Jag har jobbat mycket nu med meditationer och healing av mig själv för att hjälpa processen. Men det är kämpigt och kännbart. Vi är många nu på jorden som är här i det syfte att hjälpa moder Gaia i sin återfödelse. Vi ska resa oss som kollektiv och kämpa för vår frihet. Frihet att få vara i vårat rätta element. Friheten att få tala ordet som vi vill utan censur. Friheten att få välja själv i vårt eget liv. Vara vår egen chef, vara den man vill själv. All kraft finns inom oss. All kraft äger vi från början. Redan den dagen vi föddes. Vi bär på healingen, vi bär kraften och vi äger våran frihet. Vi måste resa oss som kollektiv och informera om att paradiset på jorden har vi redan. Friheten att leva det liv som vi önskar har vi redan. Det är helt upp till oss själva vad vi gör med den. Vår moder Gaia skullen inte kunna vara en vackrare plats. För att hon är skapad helt perfekt. Det är vi också. Vi måste bara göra valet att kliva ur den tusenåriga sömn som vi människor har kallat vår verklighet. Vi måste resa oss som kollektiv och göra våra röster hörda att vi inte längre ställer upp på detta som kallas liv, likt det som är uppgjort för oss att kalla verklighet. Vi har makten, vi har friheten och vi är redan i vårt paradis, moder Gaia. Vi måste bara göra ett aktivt val. Säga nej. Säga stopp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *