Nu händer det saker på moder Gaia..

Det är många nu som känner av den frekvenshöjning som nu sker på moder Gaia. Många känner lika som jag av många fysiska symtom just nu. Jag har mått dåligt i veckor. Men det gör jag av glädje då jag vet vad det beror på. Det är ljuset, frekvenshöjningen på planeten som gör att vi känner det vi gör, det som gör att vi människor ska följa efter moder Gaia i hennes frekvenshöjning. Det som gör att vår andlighet kommer komma fram mer nu i den nya tidsåldern, vattumannens tidsålder. Den tidsålder som många av oss riktigt gamla själar här på planeten jobbat för i många liv, förberett oss i många liv. Vi har plogat vägen så att andra själar kan följa med. Nu är vi i grand final……. nu är den tid som är den intressanta… den som kommer att visa resultatet. Många själar har valt att inte följa med i denna uppstigning och det är okej. De kommer att komma tillbaka som nya människor, i nya kroppar för att få uppleva den nya mer kärleksfulla tiden.

Men det fina med detta är att vi kan välja redan nu, vi är fria människor att välja redan nu att leva i mer kärlek. Välj att ge mer kärlek till din make/maka, dina barn, dina arbetskamrater eller grannar. Välj att le mer mot människor du inte känner för att göra deras dag mer meningsfull. Välj att sprida ljus och kärlek för att du kan. På det viset är du med i uppstigningen eller om man vill i upplysningens tid. Välj kärlek i allting som du gör. I alla ord som du väljer. I din blick. I ditt leende. Valet är ditt. DU kan börja redan idag. Innan vi är inne helt i den nya guldåldern måste alla människor vara med. Varför inte börja med dig… välj kärleken i dag, i allting. Visa tacksamhet för maten. För dig själv. För din kropp som är en fantastisk apparat (om jag nu kan kalla den för det)… Även om jag vet att alla människor inte har samma förutsättningar så kan man vara tacksam för de som man har. Jag är tacksam för mina ben som gör att jag kan gå. Jag är tacksam för min röst som gör att jag kan prata. Jag är tacksam för min hörsel så jag kan höra rösterna på mina barn. Jag är tacksam mitt smaksinne så jag kan njuta av det som jag äter. Jag är tacksam för min syn så jag kan se allting runt omkring mig. Jag är tacksam för mina känslor som lär mig vem jag är. Gör som jag, välj kärleken idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *