I dag är jag stark..

Det är nog så vi måste tänka. Varje dag. När vi vaknar. När vi står inför beslut. När vi bestämmer oss för någonting.. vad som helst. Jag tänker så här. Jag är en fri individ. Frihet är mitt allra största mål. Med de påtryckningar vi nu upplever överallt ifrån då måste vi känna oss starka. Stå stadigt och fokusera på de mål vi har. Mitt mål är frihet. Som örnen. Jag kan själv. Jag kan inte påverkas av den makt som vill styra över mig, mina beslut och min kropp. Jag kan själv. Vi måste lära våra barn att deras frihet är det som vi måste måna om mest av allt. Inte ägandet. Inte ansvar. Frihet. Som en människa i en fysisk kropp har vi behov som måste uppfyllas. Vi måste sova. Äta. Ha värme. Rent vatten o s v. Men vi måste inte leva som robotar under ett system där någon annan tjänar pengarna.

”Eftersom varje handling vi utför har en universell dimension, en potentiell möjlighet att påverka andars lycka, är etik nödvändigt för att försäkra oss om att vi inte skadar andra.”// Buddha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *