I dag uppmanar jag alla till att ge..

Idag är dagen då jag önskar att alla kommer att välja att ge en gåva till någon. Det behöver inte vara någonting som kostar pengar utan endast en vänlig komplimang, ett leende till en främling på gatan eller stänga ner sociala medier och tv-program för att ge kvalitetstid till barnen. Lyssna på en förälder berätta vad de har betytt för dig i ditt liv. Skapa glädje helt enkelt. Jag uppmanar alla som läser detta att varje måndag framöver göra något snällt. Tänk att det kommer ge ringar på vattnet. Ge en främling ett leende och du kommer få ett leende tillbaka. Ge någon kär en komplimang och denna kommer att ge dig en komplimang nästa gång. Ge bara för att du kan. För att skapa glädje och en vackrare värld. Visa en vän din respekt och lojalitet och denne kommer att göra det samma. I alla fall i en perfekt värld. Men det lär ju starta med någon. Så varför inte med dig eller mig. Idag är dagen för att ge… ge någon någonting fint.

”Av drömmar formas de värdefulla och oförstörbara består och aldrig förbleknar.” / Virna Sheard

2 svar på ”I dag uppmanar jag alla till att ge..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *