När jag var liten..

Jag har alltid varit ett orginal som barn. Just nu i denna spännande tid har mitt medvetande börjat att vrida sig. Tankar och saker som spelade stor roll förut har börjat att tappa sin betydelse. Så nu när jag tänker förstår jag att jag var annorlunda i många saker. Som till exempel, min far har en sommarstuga som ligger mitt ute i skogen. Man kan inte köra bil fram till den utan måste parkera någon kilometer därifrån och gå rakt igenom skogen för att komma dit. Det finns ingen elektricitet eller avlopp där. Man får hämta vatten ur en brunn och gå på utedass. När vi var där hela familjen, vi var fem barn och två vuxna, så lekte de andra fyra barnen alltid ute och stojade och skrek. Medans jag helst satt för mig själv tjugo till femtio meter därifrån och studerade allting som fanns i naturen. Jag ville ha tyst. Jag ville finnas i mina egna tankar. Molnen kunde jag under tystnad studera i timmar, lika att jag gjorde små bondgårdar med djur av det som redan låg på backen som kottar och små kvistar, till och med barr. De levande djuren, myror, grodor, dagsländor med mera, de fascinerade mig. Medans syskonen gjorde upp lekar mellan sig och sig på det viset så trivdes jag bäst inne i mitt eget huvud.

I dag har jag förstått att jag redan då hade kontakt med änglar. Jag fick alltid mycket förhandsinformation som jag ansåg bara fanns i mitt huvud, men idag förstår jag bättre. Den frid och harmoni som jag upplevde när jag fick sitta i min tystnad och lyssna till de naturliga ljud som fanns i naturen, det förstår jag att jag var vaktad av änglar. Jag är övertygad om att man inte kan känna sig så tillfreds om man inte har sådant starkt beskydd. Till saken hör att jag har växt upp i en trasig familj, med både psykisk, fysisk och sexuell misshandel. Enligt min läkare den värsta form av barnmisshandel som ett barn kan uppleva. De frågade till och med mig en gång hur jag har kunnat bli så normal efter allt som jag har upplevt. Men idag förstår jag. Jag har haft ett starkt beskydd hela vägen. Idag ser jag det helt klart. Jag är så evigt tacksam och lycklig över det beskydd som jag har haft. Idag är de mina bästa vänner och jag har kontakt med änglarna varje dag. De fortsätter att vägleda mig varje dag i de frågor som jag har. Man ska komma ihåg att när man har med änglar att göra så kommer de aldrig att inkräkta på din egna fria vilja. Du kommer alltid att få be de om hjälp och välkomna dom in för att hjälpa till.

”Om man lyckas flytta uppmärksamheten från sig själv till andra upplever det som befriande. Det finns något i dynamiken när man försjunker i sig själv eller bekymrar sig för mycket för egen del som tycks öka lidandet. Omvänt när man ser det egna lidandet i relation till andras lidande börjar man se att det relativt sett inte alls är outhärdligt. Detta gör att man mycket lättare kan bevara sin sinnesfrid än om man koncentrerar sig så mycket på sina problem att man utestänger allt annat”

Dalai Lama

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *