Denna trötthet.

Är denna extrema trötthet ett bevis på denna höga andliga nivå världen ligger inför? Är det ett bevis på att änglarna jobbar med oss? Jag är så trött. Jag ville gå och lägga mig för natten i dag kl 17.30. Färdig för säng, precis som en bebis. Men det händer mycket nu. I energierna och i vår själ. Vi ska ställas om för denna nya tid som komma skall. Vad spännande. Vi lever i en tid av förändring på en högre andlig nivå, i våra kroppar och i vår moder jord. Energier som har legat still i hundratals år lika ska helt enkelt ställas om till högre frekvenser. Vi ska bli er medvetna om vår skapare och hans medhjälpare som är änglarna. Vi ska bli mer medvetna om vår moder jord och hennes betydelse för vår överlevnad. Vi ska bli mer medvetna om vikten av balans mellan manligt och kvinnligt. Djuren och miljön ska fredas. Vi måste bli medveten om vårt eget ansvar i allt detta. Som jag säger. Det är en spännande tid.

”Det är betydligt mycket bättre att vara medveten om en enda brist hos sig själv än om tusen brister hos någon annan. För när bristen finns hos en själv har man möjlighet att rätta till den.”

Dalai Lama

2 svar på ”Denna trötthet.”

  1. You actually make it look so easy with your performance but I find this matter to be actually something which I think I would never comprehend. It seems too complicated and extremely broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *