Skapa mer andlighet i världen..

Vi är många nu som intresserar oss för att jobba för andligheten. Varför har det blivit så stort? Jo det är så att alla de stora andliga ledare som finns i världen är överens om att det kommer en tid när alla starka andliga krafter måste gå samman för att jobba mot samma mål. Målet att rädda vår moder jord. Vad som behövs är att plocka fram mycket mer av den kvinnliga energin. Vi behöver kvinnliga vibrationer från djupet av jordkärnan. Vi behöver att få in betydligt mycket mer kvinnlig energi i den manliga befolkningen. Vi har levt i för många hundra år nu i denna energi som står för det manliga vilket gör att makt, krig, våld, pengar osv. Kvinnlig energi står med för moderskänslor, empati, omsorg, vänskap, glädje… Vilket gör att vi får in betydligt mer av den energin så kommer automatiskt världen få in mer av alla de ovanstående skrivande energier. Människor kommer att ändra sig automatiskt och bli vänligare mot varandra, djuren och naturen.

”Vårt beteende mot andra blir automatiskt positivt när vi handlar av omsorg om dem. Det är för att vi inte har plats för några misstankar när hjärtat är fyllt med kärlek. Det är som om en inre dörr öppnas och låter oss komma ut.”

Dalai Lama

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *