En dag försvinner så snabbt.

När man bara har sådana dagar när det känns som om tiden bara försvinner. Idag är en sådan. Man tycker att man försöker hela tiden men tiden tar slut. En sådan sak kan man räkna med att vara heltidssjukskriven. De som inte är det själva tycker att man har glassiga dagar, mycket fritid och kan göra vad man vill. Det man glömmer är att vara heltidssjukskriven är ett heltidsjobb och mer där till. I dagens samhälle är det väldigt svårt att få bli sjukskriven så är man heltidssjukskriven har man noll arbetsförmåga. Vem tror då att man kan roa sig eller ha fritid när man måste ha en och en halv vecka på sig för att samla kraft för att gå och duscha. Det som andra gör varje dag helt naturligt. Det är inte att man är mer otäck utan att orken räcker inte till. Det är ett för stort projekt. Eller åka och handla mat kan göra att man blir liggande resten av dagen. Hemmet gror igen. Man har inte en chans. Fritid, nej jag tror inte det.

 

“Genom medkänsla och kärlek kan vi lösa många problem och erfara sann glädje och frid.”

Dalai Lama

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *