Idag är ett kliv fram..

Idag är ett stort kliv för min egen utveckling. Min dröm är ett stort kliv närmare. Mitt arbete som jag har jobbat med mentalt i årtionden är äntligen färdigt i ett råmanus. Det är för mig ett jätte sort steg, jag är överlycklig. När man har haft en dröm från barnsben och äntligen ser man att det är på väg att kunna bli verklighet. Jag är nöjd. Som en fortsättning på gårdagen så uppmuntrar jag alla att planera sin dröm till en verklighet. Det är i och för sig ett stort steg från att bli ekonomisk oberoende på sin dröm. Det krävs väldigt mycket planering och arbete. Så hur min historia slutar lär vi få se med tiden. Men drömmen står sig stark och planer arbetar ständigt i min hjärna. Med utmattning, hehe. Vissa dagar får  man bara pausa och vila hjärnan.  Så nu när jag firar mina framsteg så blir vilan min belöning…..

“För att upprätthålla visdom måste man ha inre styrka. Utan inre utveckling kan vi inte behålla vårt självförtroende och vårt mod. Förlorar vi dessa egenskaper blir livet svårt. Det omöjliga kan bli möjligt med hjälp av viljestyrka.”

Dalai Lama

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *