Har du en dröm, lev den….

Jag har jobbat väldigt hårt mentalt med att komma fram till vad jag vill med mitt liv. En sak vet jag och det är att jag är väldigt imponerad av människor som jobbar målmedvetet mot ett utsatt mål och faktiskt förverkligar det. Så det är mitt mål med livet. Att leva min dröm. Alltså fantisera inte drömmar, gör planer. Man lär nog börja med de små tingen, för att det inte ska bli allt för övermäktigt. Jag är övertygad att det skulle hålla att alla människor lever efter sin dröm. Det finns en högre plan där allt har sin egen mening och sin egen plats. Alltså kommer pusslet att bli helt i slutändan. Både privat och i det stora universum.  Jag vill både uppmana och uppmuntra alla att faktiskt jobba planerat mot att nå sitt mål. Alla har ett mål. Större eller mindre, det spelar ingen roll. Meningen med livet är att kunna leva lycklig. Lycka uppnår man genom att lyssna till sitt hjärta. Där har du din karta. Jag har sagt det förr, men det kommer ingen, kartan bär du själv. Följ hjärtat.

“Om du vill att andra ska vara lyckliga, tillämpa medmänsklighet. Om du vill vara lycklig, tillämpa medmänsklighet.”

Dalai Lama

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *