Torsdag….. känns att veckan snart är slut.

När man lever med flera olika åkommor så kämpar man hårt varje dag. Men ibland känns det som om man kämpar hårdast med att bli trodd. Överallt ska man övertyga allmänheten om att man inte simulerar utan att jag faktiskt mår så här alla dagar i veckan, dag som natt. Framför allt myndigheter. Jag måste då säga att jag har en bra läkare som faktiskt tror mig. Men sjukvården kämpar också med att bli trodda av myndigheterna. Hur ska vi kunna se allt från ett högre perspektiv, vi kan inte fortsätta som vi gör för att vi kommer att stressa ihjäl oss. Livet är för värdefullt. Vi kan inte fortsätta så här. Vi måste sätta ner foten och se vårt värde. Vad som är viktigt.

Vi måste lära oss att älska, kärlek är motsatsen till rädsla. Vi måste lära oss att ge en hjälpande hand utan att förvänta oss något tillbaka, hjälpa när vi kan för att vi kan. Vi måste visa respekt för våran nästa som vi vill att andra ska visa respekt för oss.  Framför allt lär vi ge en hjälpande hand utåt för att alla ska kunna dra sitt strå till stacken för att minska kraven på oss själva och vår planet.

 

“Det måste finnas en jämvikt mellan materiellt och andligt framåtskridande, en jämvikt som uppnås genom kärlek och medkänsla.”

Dalai Lama

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *