Frihet ligger i tiden.

Frihet har olika betydelse för olika människor. Jag kommer att fortsätta att tjata om det för att jag är övertygad om att det är det viktigaste budskapet som ligger i tiden nu. Fler och fler människor känner sig låsta och missnöjda med det upplägg som livet är nu. Man känner större behov av frihet och att kunna bestämma över sin egen tid. Vad kan man göra själv för att påverka sin egen frihet?  Vi lever ju fortfarande i ett samhälle som är ett ekorrhjul som snurrar fortare och fortare. Vi måste fortfarande kunna betala vår hyra för att han någonstans att bo. Bilen kostar som vi köpte för att kunna ta oss fram och tillbaka till jobbet.  Maten bara ökar i pris, efter den här sommarens torka ska priset öka ytterligare. Hur gör vi för att överleva men ändå ha den frihet som vi vill ha. Jag har inte löst hela den ekvationen. Men jag jobbar på det. Det måste finnas en lösning.

 

“Till syvende och sist är varje människas högsta önskan helt enkelt sinnesfrid.”

Dalai Lama

16 svar på ”Frihet ligger i tiden.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *