En dag i paus

Idag fick jag sova till klockan 12 på middagen. Jag behövde verkligen sova. Här kommer utmattningen in igen, för mycket stimuli betyder bakslag. Nu när sommarlovet är över och livet är på gång igen så kommer också alla symtomen. Barnen är tillbaka i skolan och vardagen är i full gång. Man lär ha klockan på ringning varje morgon, väcka barn, se till att det finns kläder, frukost, är gymanstikkläderna packade och när var det de var föräldramöte? Hjälp. Vad gör man? Det är här det svåraste ligger. Är man sjuk i stressrelaterade sjukdomar så är det här det är mest omöjligt att ändra. Sin familj. Andra stressmoment kan man plocka bort men inte sin familj. När man tagit bort allt annat och ändå måste man vila väldigt mycket…… ja då är det inte lätt.

“Man kan utveckla ett korrekt förhållningssätt gentemot sina medmänniskor med hjälp av godhet, kärlek och respekt och genom att inse att alla människor hör ihop. Detta är viktigt eftersom våra medmänniskor gynnas av detta förhållningssätt lika mycket som av det vi gör.”

Dalai Lama

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *