Frihet.. en hisnande tanke.

En känsla av total frihet. Det kan innebära väldigt olika saker för olika människor. Men något som alla människor bär gemensamt är de mänskliga behoven, mat, sömn, kärlek och motion. Varje människa gör varje dag väldigt många val, medvetet eller ej. Jag är tillbaka i att om man stannar upp, har tid att känna efter och lyssna till hjärtats röst, och ja hjärtat har en röst. Hjärtat bär ditt ödes karta. Det är vår uppgift som människa att söka vårt inre svar. Vi är inte här för att kränka, kriga, våldta, slåss, maktmissbruka, eller något annat som sårar eller skadar oss själva eller vår planet.

Jag är övertygad om att vi är här för att sprida ljus och kärlek till oss själva och planeten. Vi behöver alla kärlek. Vi behöver alla få känna gemenskap av andra. Vi behöver alla förtroendet från andra. Vi behöver alla närhet. Vi behöver alla stimuleras på ett positivt sätt.

Så vad vi gör bäst är att börja med sig själv. Om snart åtta miljarder människor väljer utifrån sig själva att sprida och ljus och kärlek så är den ekvationen ganska enkel. Världen blir en bättre plats.

 

”Du har din pensel, du har dina färger, du målar upp PARADISET- sedan går du in i det. ”

Nikos Kazantzakis (1885-1957)

4 svar på ”Frihet.. en hisnande tanke.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *