Äntligen fredag..

Handen på hjärtat. Hur många känner precis så idag? I vårt enorma ekorrhjul som kallas livet, det som vi blivit uppfostrade att passa in i. Hinner vi ens ha drömmar om vad vi vill uppnå med vår existens? Ger vi oss själva chansen att drömma eller hinner vi helt enkelt inte med att ha drömmar för att vi har fullt upp med att få ihop det vardagliga pusslet?

Ta ett djup andetag, stanna upp, tillåt dig själv söka inåt och se om du har någon annan önskan med ditt liv. Det finns en helt underbar sida med livet. Jag lovar. Man lär bara ge sig själv tid att se.

 

”Var inte rädd för avståndet mellan dina drömmar och verkligheten. Om du kan drömma något, kan du också förverkliga din dröm.”

Belva Davis, F. 1932

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *