När vardagen skapar ett problem…

I dagens snurrande hjul av vardag, hur får man ihop allting. Det är en komplicerad ekvation. När man jobbar hela dagarna, har barn, gamla föräldrar, krav på motion, äta nyttigt, tvätt, disk, städning, suck hur gör man? Nja grejen är den att det är inte ett hållbart koncept. Vi har aldrig levt under så högt tryck, både från oss själva och från samhället. Men ärligt, barn äter antidepressivt redan i låg/mellanstadiet för att kunna klara av skolan. Vi har aldrig någonsin haft så många sjukskrivna i psykiska diagnoser. Utmattning, depressioner och ångest bland annat. Vad gör vi för fel. Jag har sagt förut och jag är helt säker på att tanken med livet inte är det vi håller på med. Stressar ihjäl oss.

Livet är menat att njuta av.

 

”Jag anser att vi aldrig , så länge vi lever , kan sluta längta och önska. Det finns sådant som vi upplever som vackert och gott och vi måste verkligen sträva efter just det.”

George Eliot/ Mary Ann Evans (1819-1880)

15 svar på ”När vardagen skapar ett problem…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *