När själen kallar svarar man…

Den här veckan har jag dessa djupa funderingar kring livet. Vad händer när vi föds. Är det förutbestämt vad vi ska bli? Jag lever i den tron att man vet från början vad man ska bli. Den sanningen eller kartan bär man i hjärtat.  Din uppgift är att lära dig höra ditt hjärtas röst. Hur gör man det. Ja den konsten har människan för länge sedan glömt.  Vi har glömt hur man hedrar sig själv och vår moder jord. Vi har sedan länge levt för mycket på ytan och i den stress och jobb som samhället har förväntas av oss. Och som vi även blivit uppfostrade till i hundratals år. Men vi ligger i en tid av förändring. Ett energiskifte. Det är tvunget. För om vi tänker efter…… om jorden har existerat i 46 miljoner år så har människan funnits en promille typ av tiden.  Vad har vi lyckats med under den tiden? Miljöförstöring, krig, våld, utrotning, makt, avundsjuka… ska jag fortsätta. Idag hör man att människor gör sig lustig över till exempel ”trädkramare”, andliga människor som försöker göra skillnad. Människor som vill hedra vår moder jord och vår fader. Otroliga krafter vi människor aldrig kommer vinna över. Hedra dess existens och börja göra rätt val. Gör val som kommer hedra dig själv och din nästa.

Gör val som kommer att glädja någon annan för att då kommer du per automatik glädja dig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *