Utmattningen tar ut sin rätt..:-(

Efter en dag med eufori följer en dag med total trötthet. Även om jag inte hade någon hektisk dag i går så räcker det med ett känslomässigt utspel för att slå ut mig nästa dag. Det kan vara svårt att komma ur sängen, ibland vaknar jag inte av väckarklockan, stresskänsligheten ligger på max och däröver, trött, huvudvärk, svårt att tänka och fokusera.  Jag kan fortsätt hur länge som helst känns det. Man tycker ju att en dag i glädjens tecken och den eufori som jag verkligen kan känna vissa dagar över livet borde ge energi och inte att man hamnar i total utmattning som följd. Visst är det konstigt. Om man skulle göra saker i negativ mening, alltså tvingade saker man kanske inte gillar skulle jag förstå det, men när man varit hemma, tagit det lugnt men känt ett känslorus rent glädjemässigt borde jag lyftas och känna mig pigg och ta an dagen. Men nej, här sitter jag med värk från huvud till tår, stel i alla muskler, nackspärr, illamående, smärta i fötterna när jag går, ont i magen och en timmes fixande med barn på morgonen gör att jag är tillbaka i sängen.

Trevlig helg på er <3

15 svar på ”Utmattningen tar ut sin rätt..:-(”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *