Vår existens är också vår skyldighet att bli någon…

Om livet är vår skola så och egot vår utmaning. Vad skulle man vara om bara jaget fanns? Det fina med livet är att man inte är ensam. Men det gäller att se vad man har framför sig. Vad grannen kan erbjuda. Vad din arbetskamrat säger för komplimanger. En av de viktigaste att komma i håg alltid är det man kan göra för någon annan. Det får man alltid tillbaka. Med människans unika drömmar så kan skapa en fantastisk tillvaro för många människor. Det är den hela poängen. Man kan inte tjata tillräckligt om det. Det skulle göra tillvaron så mycket enklare för så många människor. Dagens kamper som familjer utgör varje dag skulle inte behöva finnas om inte tanken på makt och pengar skulle regera alla val som vi gör. Vi jobbar oss sjuka för nästan ingenting. Vi låter andra vuxna uppfostra våra barn för vi är inte närvarande. Livet har format sig på det viset, man är låst i en mall. Man måste prestera för att överleva. Behöver människan allting som vi har? Har allting gått till överdrift? Vad skulle vi kunna göra avkall på för att hjälpas åt att spara. Överkonsumtionen har gått överstyr. Andra svälter. Var allt detta meningen med att människan skapades? Jag har svårt att tro det. Jag vill tro på frihet. Människor i dag går i bojor. Är det verkligen frihet att jobba 8 timmar om dagen, ha barnen på barnomsorg, vilket gör att barnens arbetsdagar blir ofta upp till en timme längre än de vuxnas p g a  pendlingen till och från jobbet. Jag vill ha den kvalitetstiden med mina barn, jag vill uppfostra mina barn, jag vill att mina barn ska slippa leva i stress.  Jag vill att alla ska leva i harmoni med sina drömmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *