En dag i glöd..

Fast vi talar utmattning denna vecka känner jag mig euforisk just i dag. För mig handlar det mycket om att vara på rätt spår i livet. När man känner att man trivs i sitt liv och de val man gör går enkelt så är man helt rätt. Livet ska vara underbart. Vi är inte satta på den här jorden för att arbeta ihjäl oss. Inte heller stressa och vara olyckliga. Vi är skapta i glädje och det är också vårt naturliga tillstånd. Hur ska vi då få stopp på detta enorma ekorrhjul som varit i århundraden. Vi är så inmatade med att man måste passa in i systemet. Men jag är för rebell. Jag är beredd att utmana det flera hundra år gamla tänket och bana nya vägar.

 

Jag tänker så här.. Alla människor har en uppgift. Om alla försöker att hitta sin mening med livet och gör det till sitt kall, strävar varje dag, i varje val att uppnå sitt mål. Målet måste naturligt vis vara av godo, det får inte skada någon annan. Det ska innehålla något gott för någon annan människa och vår planet. Vad skulle du vilja göra? Mycket av de sjukdomar som vi brottas med idag skulle försvinna. Jag är övertygad. Mest av allt sjukdomar som utmattning, alla som är kopplade till stress. Kvinnor res er, bana nya vägar……. (även män som är drabbade, men övergripande antalet är i dag kvinnor)

Jag älskar att skriva. Det är en anledning till att jag startat denna blogg. Sedan är jag jätte intresserad av människors historia. Alla människor har en historia. Det kan man göra jätte mycket utav.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *