Ännu en dag…

Idag har det gått bättre. Jag kom upp som jag skulle med barnen och de fick till och med sig matsäck då de hade friluftsdag. På förmiddagen hade jag hand om mitt lilla barnbarn på 6 månader när föräldrarna skulle åka och tatuera sig. Så långt allting väl. Men nu känner jag att ögonlocken börjar att bli väldigt tunga. Som att de skulle vara dags för en sovstund.  Ibland undrar jag varför jag är så drivande människa. Det tar mycket energi. Jag vill så mycket medans min hjärna bara vill sova. En dag helt utan stress, annars kan det vara stress som ställer till det. Eller som för mig, ljud. Jag blir så extremt trött av ljud.

Zzzzzzzzzzzz, micropause 🙂

 

Symtom som ont i kroppen, huvudvärk, smärtor i fötterna när jag ska gå, ljudkänslig, ljuskänslig, dålig reaktionsförmåga, klåda på hela kroppen, svamlar i talet, långsam motorik, dålig koordination, listan kan göras lång. Det är så varje dag i mitt liv ser ut. Det går även i under diagnosen fibromyalgi, men det är ju det som är grejen med dessa sjukdomar, de går in i varandra. Fibromyalgi-utmattning-ibs.

Ha en go kväll på er alla..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *