Hej världen!

Här är jag, en ny bloggare. Jag är en kvinna på 44 år som har stora drömmar. Min familj är för mig mitt största stöd som stöttar mig troget i alla lägen. Med en hel del livserfarenhet med sig vilket kommer att tas upp i bloggen har jag en livshistoria som alla andra. Jag vill gärna höra era livshistorier. Jag är intresserad av att ha den kontakten med er, att ni lämnar kommentarer till mig och jag gör allt för att hinna svara och ge feedback till alla.

I och med att jag är en småbarnsförälder samt har tre barnbarn har jag beslutat att uppdatera denna blogg alla vardagar men kommer att ta ledigt under helgen. Som alla med småbarn känner igen får man lite go with the flow.

Mina största intressen som verkligen kommer att speglas i denna blogg är att skriva både blogg och jag håller även på med ett romanprojekt vilket ni är välkomna att följa med i. Jag är väldigt spirituell och andlighet intresserar mig helt och fullt. Jag är helt övertygad om att det finns högre energier än oss och att vi har hjälp av änglar och väsen.  Människors livshistoria får ni gärna dela av er till mig. Nära mänskliga ärliga berättelser. Den psykosociala miljön kommer jag att ta på största allvar och kommer inte att lägga energi på påhopp eller taskiga inlägg. Det kommer även att finnas en naturlig sekretess mellan mig och läsarna. Jag kommer lägga stor vikt i förtroende mellan mig och läsarna och hoppas att jag kan få det att framgå i bloggen att den respekten finns. Här inne ska man känna sig trygg med att kunna lämna ut sig för här inne finns det bara kärlek. Jag har även en del diagnoser som kommer att tas upp i och med att de är en så stor del av min vardag. Fibromyalgi, utmattningssymtom, ibs som exempel.

 

Välkomna alla kära och nya vänner. Jag ser fram emot att få lära känna er.

Ett svar på ”Hej världen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *