Om du fick en vecka att leva….

Jag fick en tanke när jag lyssnade på Tim McGraws låt ”Live like you dying”, om jag skulle göra en bucket list till mig själv om vad som var viktigaste för mig att uppleva om jag hade en vecka kvar i livet. Det är inte så lätt men jag insåg snabbt att jag fortfarande lever mitt liv under vissa rädslor. Jag som trott att jag passerat de flesta av dem, att jag jobbat mig igenom rädslorna för att få känna mig som den fria människa som jag strävar efter att bli. Det som jag fortsätter att tjata om, att allting är ett val. Ska jag vara helt ärlig så…. ja jag kämpar också med dessa frågor för att göra dessa till verklighet i mitt liv. Det är det som är verkliga livet. Att uppleva uppgång och motgång. Det är där våra lärdomar sitter. Jag kan få en bild av min själ på insidan av min kropp som bara sitter och studerar, nickar och hummar. Att jag (i och med att jag är min själ) studerar mig själv och bara tar in. Här kämpar jag dagligen med min kropp, mitt sinne, mina tankar och mina val och på insidan sitter ”jag” och bara studerar. Man kan nästan bli lite frustrerad. Hjälp mig istället. Ge mig något facit. Ge mig någonting att gå på. Men nej. Kampen är min. Lärdomarna är mina. Problemen är mina att lita ut och att ta lärdom av. Sedan i mitt efterliv där har själen memorerat allting för att ta det med sig till nästa avatar/lärdomar.

Men skulle jag göra en bucket list…. jag ska fundera på den och återkommer..

.

16 svar på ”Om du fick en vecka att leva….”

  1. Good day! I just wish to give you a huge thumbs up for your excellent information you have got here on this post. I am coming back to your blog for more soon. Good day! I just wish to give you a huge thumbs up for your excellent information you have got here on this post. I am coming back to your blog for more soon. נערות ליווי בלוד

  2. I was extremely pleased to discover this page. I want to to thank you for ones time due to this wonderful read!! I definitely appreciated every part of it and I have you bookmarked to look at new information on your web site.

  3. I was excited to discover this website. I want to to thank you for your time for this wonderful read!! I definitely liked every part of it and i also have you book-marked to look at new things on your website.

  4. Good post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon every day. It will always be interesting to read through articles from other writers and use a little something from other sites.

  5. Next time I read a blog, I hope that it wont fail me just as much as this particular one. I mean, Yes, it was my choice to read, however I actually believed you would have something useful to talk about. All I hear is a bunch of moaning about something you could fix if you werent too busy looking for attention.

  6. This blog is definitely rather handy since I’m at the moment creating an internet floral website – although I am only starting out therefore it’s really fairly small, nothing like this site. Can link to a few of the posts here as they are quite. Thanks much. Zoey Olsen

  7. hey there and thank you for your info – I have certainly picked up anything new from righthere. I did however expertise a few technical issues using this web site, as I experienced to reload thewebsite lots of times previous to I could get it to load correctly.I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but sluggishloading instances times will sometimes affect your placement in google and could damageyour high quality score if ads and marketing with Adwords.Anyway I am adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective intriguing content.Make sure you update this again soon.Wow, great blog article.Really thank you! Really Great.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *