I dag mötte jag mig själv.

Jag tänker dela med mig av det som hände med mig i morse när jag mediterade. Jag gick in i mitt helande rum som är placerat bakom mitt hjärta. Där sitter jag ofta när jag mediterar, mitt inre jag. Jag har alltid haft bilden av mig som jag ser ut i min avatar som jag nu har, alltså som mitt yttre ser ut. Kanske något yngre. Men idag såg jag min själ. Jag så den gamla kvinna som jag är, den gamla själ som jag är. Sliten av många livstider men ändå vis och nöjd. Jag hoppas att jag kommer att får möta henne varje dag. Hon är en del av mig och min vägvisare. Jag fick känslan av en gammal medicinkvinna som levt många liv ensam, missförstådd och fått bära en tung börda av människors skuld. Jag bara älskade henne från första stund. Hur kan man inte göra det med en sådan vis människa som frivilligt liv efter liv burit bördan av människan. Bödor som man blir beskylld för som man inte har gjort. Någon att lägga skulden på. En ensam väg. Ett ensamt liv, efter liv, efter liv.

Jag känner att jag genast kan förstå mycket mer av min existens i denna avatar. I detta liv. Varför saker och ting har fallit sig som det har. Vilket enormt karmajobb som har gjort för flera tidslinjer. Jag har betalat ett högt pris i detta livet för att få vara med i den uppstigning som nu sker. Det viktiga här är att inte falla in i ett martyrskap. Utan vara medveten om de tankar som ändå finns med och spelar som skapar de känslostormar i kroppen som kommer utav tankar. Se dem, känn dem men var dem inte. Observera och släpp sedan taget. Det är lättare sagt än gjort jag vet. Jag kämpar också dagligen med detta men i och med mitt möte i morse så känner jag att jag har ett starkt stöd, en mormor som jag kan vända mig till när jag behöver vägledning. Min rekommendation är att alla söker sitt eget inre högre själv. Det kommer att bli en vän för livet.

Om man i denna svåra tid som vi nu upplever runt om vår fina planet kan lära sig se det vackra i det lilla så kommer de allra tyngsta tiden kunna blåsa över och du har ändå känt att du kunnat njuta av den tiden. Som en vacker sångtext- sjung med.. Ta en promenad i naturen- se det exceptionellt perfekta som vår moder Gaia låter oss ta del av, Se det avancerade byggnadsverket i en enda blomma- känn dess doft. Säg till någon i dag att du älskar dom- se vad det gör med människa. Le åt någon du möter- det kan göra hela deras dag. Ni förstår vad jag är ute efter. Njut det är det vi är här för. Inte krig. Inte svält. Inte hat. Kärlek, ljus och omtanken om andra. Känner du att din hjärna drar iväg och att du tappar i styrka att stänga av…. var i service till andra. Ge av det du har. Universum kommer alltid att belöna sådana gester. Håll i Håll ut. Vi är snart ute på andra sidan.

I bland säger en bild mer än tusen ord………

Detta innehåller en bild av: {{pinTitle}}

Ett svar på ”I dag mötte jag mig själv.”

  1. Excellent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just
    extremely fantastic. I actually like what you’ve
    acquired here, certainly like what you’re stating and the
    way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it wise.
    I can not wait to read far more from you. This is actually a terrific site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *