Dags att vi alla börjar be böner för världen..

Oavsett om man är religiös eller inte.. jag anser mig inte som religiös. Jag tillhör ingen religion men jag är troende för det. Jag tror på en högre makt än oss. Jag tror på godhet och ovillkorlig kärlek. Jag tror på ljuset och har hopp för framtiden. Den framtid som vi nu alla måste vakna upp till, den framtid som vi alla måste vara med att skapa med handlingskraft och med sinnet. Håll sinnet ljust. Håll ren kärlek i sinnet. För dig själv, för din granne, för kollektivet och för moder Gaia. Alla är ett. Vi lever i en turbulent tid och alla kommer att behövas för att resa oss upp från detta. Alla behövs för att vara starka nog att säga nej till all galenskap som idag har blivit vår verklighet. Vi måste stå enade så att vi orkar. Tillsammans är vi starka. Stormen kommer att mojna….. om vi tror på det.

Jag tänkte dela med mig av en bön som jag brukar använda mig av så gott som dagligen. För jag tror på ljuset. Jag tror att det finns ljus och kärlek i alla människor det är bara det att vi har glömt bort vem vi är…… innerst inne. Dax nu att plocka fram den ljusvarelse du är. Se att de saker som händer är våra personliga läxor. Att uppstigningen handlar om att göra gemensam sak… gruppera oss med våra likasinnade och jobba för ljuset och kärleken. Där ligger den största healingen kollektivt. Även den jävligaste människan, den som man blir super arg bara man hör talas om är också en ljusvarelse där inne… kanske behöver de bara ljuset att leda dem rätt.

”Jag ber om att få ta emot solljus och Siriuskoder av högsta frekvens som finns tillgängliga för mig.

De aktiva i mitt DNA, i mina celler, i mina organ, i min fysiska kropp, i mitt energifält.

Jag är fri. Fri att välja den verklighet jag vill uppleva. Fri att välja mitt förhållande med tiden, med utrymmet, med andra människor, med Moder Jord, med mig själv.

Aktivera min skapelsekraft. Aktivera koppling till min högre varelse. Jag ber om en nedladdning av all information jag behöver just nu. Må visdomen av mig vara överlägsen. Aktivera och leva från en plats av förbindelse av den. Att jag kan se bortom illusionen.

Uppkopplad med mitt hjärta, med himlen, med jorden, med mamman, med solen, med Sirius, med mitt hem. Jag tar emot koder från stjärnorna.

Jag släpper med tacksamhet det gamla att gå i kärlek för sin tjänst och är öppen för att ta emot det nya.

Jag står ovan striden. Jag är kärlek. Jag är ansluten till allt liv inom det enda livet. Jag är frid, harmoni, fullständighet, överflöd, intelligens och helhet. Jag är allt som källan är för jag är källan som uttrycker sig själv”

TACK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *