Brev till mitt inre barn…

Kära Jenny.. Jag är bara fem år, jag sitter och har gömt mig under skrivbordet i sovrummet. Mamma har just skällt på mig. Någonting är hon inte så nöjd med över mig. Vad har jag gjort? Jag är inte helt säker men jag vet att mamma är arg. Obehaget växer, jag är helt ensam under skrivbordet, samtidigt som jag känner mig ensam och övergiven av världen vill jag vara själv. Klumpen i magen växer och hjärtat värker, liksom knyter sig i bröstet. Hur ska jag klara mig? Vem ska ge mig mat? Jag känner att mamma inte är helt nöjd med mig men just nu vet jag inte riktigt varför.

Jenny du är ett milt barn. Du är ett snällt barn. Du är ett älskvärt barn. En liten tjej med ljusa flätor i håret. Du biter på naglarna. Det är en ovana som dina föräldrar försöker att få dig att sluta med. Din osäkerhet sitter i din självkänsla men du ska veta att du är stark. Livet kommer att visa dig det. Du är beskyddad av änglar. Du har en uppgift. Livet är en ensam resa och du kommer att känna av det många gånger under ditt liv. Vissa prövningar kommer vara svårare än andra. Livet kommer gå hårt fram med dig. Men du är stark, du kommer att inse det senare. De svårigheter som du möter i livet är designat just för dig, för ditt liv, för din resa. Någon gång i livet kommer du att se att du är vis. Du är här som en lärare för alla de människor som du har runt omkring dig. Du är här som lärare till dina föräldrar. Du är en gammal själ med många livserfarenheter. Visdom som du har samlat ihop och bär med dig genom alla dina liv kommer att komma till användning i detta. Sök dig själv. Heala din själ. Det är värt jobbet. Gör dig av med din karma, din släkts karma. Hjälp moder Gaia i hennes uppstigning och du kommer att bli belönad av universum, av moder Gaia. Vi älskar dig ljusets barn. Älska dig själv som vi älskar dig ska du se det vi ser. Öppna ditt hjärta för universum så kommer kärlek att strömma till dig. Älska dig själv kära du för du är värld det.

This contains an image of: {{ pinTitle }}

17 svar på ”Brev till mitt inre barn…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *