Släpp taget…

Vad som helst som inte är ditt …. släpp. Släpp taget på allting som inte längre fyller någon funktion hos dig i ditt liv. Först då kommer friheten, känslan av glädje och tyngd som släpper. Du kan bara förlora det du håller fast vid. Det betyder inte att du ska sälja allt och flytta in i ett tält. Det betyder mer att materiella ting kommer att förlora i värde för oss i framtiden. Vi kommer inte ha samma förhållanden till materiella ting. Jag har börjat titta mig omkring i mitt hem… vad behöver jag egentligen. Även känslor, släpp. För att stiga med nu i den gyllene tidsåldern så måste vi vara helt rena. Både i sinne och själ. Vi måste hela oss . Det är ett val. Det valet är nu. Naturligvis är valet också helt frivilligt. Jag väljer att städa i mitt liv. Jag väljer att städa bland mina känslor. Jag väljer att städa i mina tankar. Jag väljer att inte hålla fast vid saker som inte längre fyller någon funktion i mitt liv. På det viset blir jag fri, det är min absoluta övertygelse att det är så. Vi har så mycket saker. Var och en. Saker som måste underhållas. Det blir en cirkel. Pengar ut för att köpa. Lycka för ett kort tag. Sedan pengar ut för att underhålla det som man har köpt. Var är glädjen då? Kanske mår jag bättre av att inte äga så mycket. Kanske mår jag bättre av att kliva ur ekorrhjulet som kallas liv och nöja mig med mindre saker och istället välja frihet. Tåls att tänka på……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *