Ren kärlek kan inte skada andra..

Som jag brukar upprepa… man börjar alltid med sig själv. Bli medveten om dina tankar. Dina tankar startar alltid en kedja av reaktioner. Du blir det du tänker. Du känner det du tänker. Du attraherar det du tänker. Tänk på hur mycket kraft tanken har, vad du skapar bara att tänka den. Tänk på att du inte är så medveten alltid om dina tankar, faktum är att dom flesta tankarna är du inte medveten om. De har sitt eget liv. Mitt tips är att dagligen träna på att vara just medveten vad huvudet gör. Det har så mycket med intellektet att göra, vad du har lärt dig under åren direkt och indirekt, vad skolan har gett dig för normer, vad dina föräldrar har gett dig för normer och vilken bekantskapskrets man har. Man påverkas av miljön man vistas i. Allt detta sitter just i dina tankar. Öva därför på att gå från huvudet ner i hjärtat för där sitter din intuition, där sitter känslan för rätt och fel. Öva även på att gå längre ner i magen och känn efter hur det känns där. Sedan det viktigaste…. älska dig själv villkorslöst. För när du gör det kan du aldrig skada någon annan. Det är det planeten behöver nu, det är vad kollektivet behöver nu, människorna måste stå upp för sig själv och därmed sina medmänniskor, Men framför allt leva i den frihet och kärlek till moder Gaia som vi är här för. Sluta att lyssna på propagandan som förs för att hålla mänskligheten i skräck. Skäms på er som har makten i världen. Ni borde bli mer kärleksfulla… Börja med er själva..

Detta innehåller en bild av: {{pinTitle}}

Ett svar på ”Ren kärlek kan inte skada andra..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *