Välj ett ord….

Vilket ord skulle betyda fred i själen för dig? Om du fick välja ett enda ord. Ord kan skada mycket men det kan vara det som också gör någon annans dag helt fantastisk. Om man är som mig som har fått mina lärdomar den hårda vägen och aldrig riktigt fått den kärlek och omsorg som ett barn bör ha när det växer upp för att lära sig ge just kärlek till andra. Den kärlek som ger hela kollektivet den värme och ljus som alla önskar. Det kan vara svårt då. Någonstans har det blivit normen att att mobba, kränka och vara allmänt dum. Ingen reagerar, ingen protesterar. Nej kanske någon finns det nog. Som jag. Jag protesterar. Jag har själv suttit och funderat över det, vilket ord som jag skulle välja…… det finns många så det är svårt. Kanske det är en bra och nyttig hjärngympa istället för alla sociala medier, Tv kanaler eller annat tidsfördriv som vi tror att vi vilar hjärnan med men som egentligen är motsatsen. Skulle jag få säga bara ett ord som betyder mycket för mig och som skulle göra mig glad förutom leenden man kan bjuda folk på var man än är så är det nog…. glädje. Det för mig skapar fred i själen, ett leende på läpparna och en trygghetskänsla. Det finns många ord men varför inte göra medvetna val vad man säger till sina medmänniskor. Varje dag. Jag börjar…..

NI SKAPAR GLÄDJE FÖR MIG I MITT LIV, TACK…..

This contains an image of: {{ pinTitle }}

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *