8/8 Lejonportalen

Den 8:e augusti är ett viktigt datum att lägga på minnet. Det är den dagen som lejonportalen står helt öppen. Den dagen man ska se inåt, förlåta allt gammalt och ta beslut om vad man vill ska ske de närmaste året. För det man bestämmer sig för nu kommer att prägla ditt liv i ett år framåt. Det man ska fundera på är om man vill följa med upp i uppstigningen och därmed vara beredd på att välja den enda källan som sin. Erkänna att det gudomliga finns inom oss alla och är lika för oss alla. Att vi alla är ett. Man ska ta ett beslut på om man vill jobba för det mänskliga kollektivet eller om man vill välja sig själv. Det ska inte vara någonting jobbigt eller ansträngande att jobba för kollektivet. Har man det i sig så vet man det. Det ska vara lätt. Som att vara sig själv. En guide sade till mig i en meditation för inte så länge sedan att min uppgift i detta livet var att vara mig. Jag har fått lov att fundera över det en del för att jag tyckte först att det lät konstigt. Jag tänkte mig mer att det skulle komma någonting specifikt som att jag skulle bli författare eller att jag skulle stanna på det jobbet jag har, kanske möjligen jobba med healing. Då jag frågade om det svarade guiden att jag har inte healing, jag är healing. Vilket betyder att när jag är mig själv är det det jag sprider. Jag tänker automatiskt på ljus och kärlek. När jag möter en människa försöker jag alltid se själen bakom kroppen. Kroppen är ett fordon man har till låns i detta livet. Ett fordon som man ska vara tacksam för. Det kommer att lära mig alla de läxor som jag har signat upp för. Ett par av de anledningar vi är här är för att själen ska få läxan av att känna kärlek, sorg, hat, glädje, brustet hjärta och så vidare. Utseendet spelar inte så stor roll för att de man har är det man kommit hit för. Det finns människor på denna jord som har fordon som är skadade men att själen på insidan är den samma som alla andras. Sprungen ur samma källa. Alla är ett.

Nu kommer en tid där vi alla kan ta ett aktivt beslut att leva i ljus och kärlek med mänskligheten och moder Gaia. Vi kan alla förenas för att jobba mot den frihet som vi behöver. Vi kan jobba för att ta oss ur de bojor som mänskligheten tvingats leva med så länge. Det är en tid att välja sin frihet. För det kan du göra det är ett val. Tillsammans är vi starka. Tillsammans kan vi skapa det paradis som alla väntar på. Det är en tid att hedra den gudomliga källan vi alla är sprungna ur. Jag väljer ljus och kärlek. Jag väljer att äga min frihet. Jag väljer att äga rätten till mitt ägande på alla plan. Jag har ett val, det har du med……..

♥

17 svar på ”8/8 Lejonportalen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *