Hjälp livet händer…..

Just nu känns det som att det är ett enda stort kaos energimässigt på hela planeten. Men det är som det ska. Det jag känner är att allt är precis som det ska. Alla människor får anstränga sig lite extra för att hålla kärleken ren i hjärtat, får anstränga sig lite extra för att hålla energin, att inte känna sig dränerad. Nu kanske det är en tid som man får göra svåra beslut att hålla människor som drar ner din energi en bit ifrån sig. Att aktivt välja människor i din närhet som vibrerar i samma frekvens som dina drömmar. Sök aktiv de människor som får dig att må bra. Sök dig till grupper, utbildningar eller något liknande som delar dina tankar och drömmar. Det är helt okej att välja bort människor som inte vill dig väl. Välj bort dom med ett enkelt nej. Du får mig inte att må bra just nu, eller du drar ner mina drömmar…… Se till att välja dig själv. Välj dina drömmar. Det är en tid nu där vår planet ska ändra sig, helas, resa sig…. där ingår du och jag. Där ingår dina grannar eller föräldrar. Där ingår dina plantor i trädgården eller träden i skogen där du bor. När paniken höjs runt dig så är det jätte viktigt att söka dig in i dig själv. Låt stormen passera och sitt stilla i din egen trygghet, ljus och kärlek inom dig. Stormar slutar alltid. Det härjar ett tag men lugnar alltid ner sig. Håll ut. Håll kärleken. Håll ljuset.

16 svar på ”Hjälp livet händer…..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *