Hitta orken..

När man har som jag en väldans massa idéer som man skulle vilja införverkliga i sitt liv men man bara blir splittrad och tappar orken. Vad är det då man gör för fel eller vad kan man göra för att återfå balansen och därmed också orken? Jag har prövat det mesta snart. Vissa saker tror jag man kan täppa till som rena energiläckage men vissa saker tror jag inte man rår över alls. Det vill säga att det inte har med mina egna val att göra. Inte i det fysiska livet. Vissa saker kan man ändra på men vissa saker bara händer. Jag tror en bra sak är att hitta sin livsuppgift. Det brukar alltid vara just det som ger dig energi, det som gör dig glad och det som gör att du känner att du utvecklas hela tiden men ändå vill ha mer. Livet är ingen lätt match. Det kan vara att spela en teater utan manus. Man får chansa, känna efter och ändra där det känns fel. Man får se sitt fysiska liv som just den pjäs som man spelar som en skådespelare men att själen är regissören. Fast det var ju det där med manuset. Hur hittar man sitt manus och hur spelar man sin roll rätt. Som sagt det är det som är grejen, livet är din läxa, det du ska ha med dig i efterlivet som en ny erfarenhet, en lärdom. Man ramlar och slår sig…….. många gånger. Men dessa slag är det som själen, det omedvetna registrerar och tar med sig… vips du växte. Känns det logiskt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *