Enkelhet..

Jag har mycket gått i en fundering kring att det man väljer att göra ska kännas enkelt och roligt. Direkt det börjar bli för tungjobbat kanske man ska se efter och också känna efter om man är på rätt spår. Det kanske är någonting som måste förändras. Det kan vara i sitt yrkesval eller i en relation. Vänskaplig relation eller kärleksrelation. Det kan handla om enkla livsval bara som man kanske hamnat lite ur spår. Man ska inte fortsätta med det som sliter ut en. Med det som skapar ångest och en tvångskänsla hos en själv. Då är man på fel spår. Vi har glömt bort att man har en fri vilja. Man har 100% självbestämmande rätt om sitt liv. Det finns så många vägar att ta så känn efter vad som känns rätt i hjärtat. Vi har allt för länge gått i det som vi tror är rätt. För den stora massan har lärt oss det. Vår uppfostran har lärt oss det. Skolan har lärt oss det. Ser ni vart jag vill komma. Vi har glömt hur man lever som en fri själ. Hur man följer sitt hjärtas röst. Jag tränar på det varje dag och inser att det är just det…. svårt för det är så ingrott i hela min existens så leva fritt är svårt.

15 svar på ”Enkelhet..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *