Kärlek kan komma i små paket..

När ska människan börja att se att djuren är här för att lära oss människor leva i kärlek? Olika djur har olika uppgifter men det handlar i grunden om att vi ska läka våra hjärtchakran och öppna oss för villkorslös kärlek. Jag blir så ledsen när man läser gång på gång om hur vi människor inte bara skadar djur utan även varandra. När gick det över till att vi har rätt att äga ett annat liv? När tog människan sig den rätten att köpa en hund för att utnyttja den sexuellt? När tog människan sig rätten till att skada små barn? När tog sig människan rätten till att bestämma över naturen? När tog sig människan rätten till att förslava ett liv som är mer högintelligent än vi bara för att vi kan utnyttja deras välvilja? Jag har tre chihuahua och tre katter. Jag brukar ta mig tiden att studera dem för att de har ett språk där de försöker att tala med mig. Som att kattens kurr vibrerar samma frekvens som kroppen läker sina celler. Eller att hunden kan berätta för dig att någonting inte står rätt till. Ja jag har faktiskt egna erfarenheter av det. En hund kommer alltid att älska dig villkorslöst oavsett om du förtjänar det eller inte. En katt kommer alltid att skydda ditt hem från lägre energier, bara för att den älskar dig. Kärlek kan komma i små paket……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *