Och så en kopp kaffe..

Jag sitter och funderar kring vad som är vackert i livet. Vi fokuserar alldeles för mycket på de som är mörkt och som hindrar våra liv. Allting är pengar…. tror vi. Men faktum är det vackraste vi har är gratis. Serverade av moder jord. Vem tar sig tid att lyssna på fågelsången? Vem tar sig tid att se det estetiska i naturen. Allting helt perfekt. Alla har inte möjligheten att bo så att man har skogen intill tomten som jag men man har alla möjligheter att inreda en balkong eller uteplats med naturen. Vem funderar över att ge någon en vacker kommentar bara för att man kan? Varför har vi fastnat i det ekorrhjul som säger att allting kostar pengar? Faktum är att det inte är så. Det är bara det att vi börjar öppna våra ögon och sinne för den verklighet som vi är i. Fokusera mer på det som skapar harmoni och skönhet än den stress att vara till lags som har blivit den enda verklighet vi vet. Jag älskar livet, tro inte att jag inte kämpar det gör alla. Fast jag väljer glädje, jag väljer skönhet och jag väljer kärlek. Det är min verklighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *