I dag är jag stark..

I dag är jag tacksam… I dag är jag stark… I dag känner jag kärleken… I dag har jag ätit mig mätt.. I dag har jag fått kramar av mina barn.. I dag har jag värme i mitt hus.. I dag är jag tacksam för att jag har pengar kvar…. I dag är jag tacksam för min partner.. I dag är jag tacksam för de djur som jag har.. I dag är jag tacksam för mina drömmar.. I dag rättar jag mig efter mig själv.. I dag har jag kläder på kroppen.. I dag har jag talat i min telefon.. I dag skriver jag på min dator.. I dag känner jag lukten av blommor.. I dag har jag tänt en eld i öppnaspisen.. I dag sitter jag skönt på mina stolar.. I dag ska jag sova skönt i min säng.. I dag är jag tacksam för min änglar.. I dag är jag tacksam för alla möjligheter.. I dag är jag glad..

”Att leva är inte nog; solsken, frihet och en liten blomma måste man ha!” //H.C. Andersen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *