Stäng av..

Jag har funderat många gånger hur man stillar alla tankar. Jag har funderat många gånger hur man gör för att få den återhämtning som man längtar så efter. Jag har funderat många gånger på hur man bara känner kärlek direkt från hjärtat till alla runt omkring oss. Jag har funderat många gånger hur jag älskar mig själv först. Jag har funderat många gånger hur man vägleder sina barn till deras högsta potential. Jag har funderat många gånger på vad man ska äta för att kroppen ska må bra. Jag har funderat många gånger på hur många glas rent vatten kroppen behöver. Jag har funderat många gånger på … ja ni förstår vad jag menar. Ta en promenad i naturen. Stilla alla tankar. Försök att ta in vad som egentligen händer runt omkring oss. Försök att ta in hur vacker vår jord är. Kanske då kan vi börja vara lite mera rädd om den. Vi har bara lånat den av våra barn. Vi kan inte förgöra det enda hem som vi har för att vi inte har tid att stilla oss. Ta dig tid. Det kommer göra alla en tjänst. Framför allt en tjänst till dig själv..

”Det sägs att kärleken inte känner några gränser. Men gränserna är just det intressanta.”
//Jean-Luc Godard

18 svar på ”Stäng av..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *