Dina motgångar är en gåva

För varje gång som du känner i livet att det är emot dig, att allting som du försökt att företa dig inte blev som du tänkte.. tänk att allting blev precis som det var meningen. Du fick perspektiv. Vi lever inte på den här planeten för att inte uppnå något. Alla människor har ett syfte och det bär man med sig som en inre karta. Det hör till den utveckling som vi alla kommer tvingas att genomgå för att vi är just människor. Som en skola i livet. Belöningen är perspektiv. I stället för att se på allting du inte fick eller gräma över att saker eller upptäckter inte inföll tidigare… se att du fick perspektiv. De människor som vi möter, de ord som blir sagda… tänk att det hände i precis rätt ögonblick av ditt liv. Detta kommer inte att belöna egot men själen… Självkritik är farligt för det skadar dig. Kliv ett steg tillbaka och ge det perspektiv och du kommer att se att du har lärt dig någonting av det.. en gåva. Livet.

”Bevara ett grönt träd i ditt hjärta- kanske slår sig en fågel ner där och sjunger.” / Kinesiskt ordspråk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *