Tiden.. hur verkligen är den?

Precis som rubriken antyder.. hur verkligen är tiden egentligen? Jag tänker så här, hela ditt liv, hela din uppfostran både från föräldrar och samhället är uppbyggd på tid. Du har fått lära dig från början att följa klockan. Ditt arbete börjar och slutar på tid. Du hämtar och lämnar dina barn på tid. Du äter på tid. Du sover på tid. Tänk om tiden är relativ, flytande. Vad skulle hända om vi började följa en inre klocka och följa ett flow i kroppen och i sitt tänkande. Vad skulle hända då? Vem skulle förlora kontrollen? Är det vi eller är det makten? De som bestämmer hur vi ska leva våra liv. Det har blivit mer modernt att ”hoppa av ekorrhjulet”, tänkt om det är de människorna som har rätt. Vi som fortfarande är med i systemet är de som är som zombier och lyder minsta vink. Bara en tanke. Vi kanske är menade att äga vår frihet. Äga rätten till vår ”tid”. Som det ser ut nu platsar du inte i samhället om du inte följer tiden. Är ”tiden” inne att tänka out side the box?

”Vetenskapens mål är att bygga bättre musfällor. Naturens mål är att bygga bättre möss.” /Stig Johansson (1936- )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *