Jag vill börja denna blogganteckning med att tacka för alla fina kommentarer jag fått. All kärlek till er. Tack.

Ja hur fortsätter man efter år 2020? Det har verkligen varit ett prövningens år för oss alla på olika vis. Jag har jobbat otroligt med mitt eget mind, min uppstigning med alla symtom som det ger. Även brottats med den sjukskrivning som jag fortfarande är kvar i. Jag kämpar hårt för att komma ut på den andra sidan. Där man kan lägga allt motstånd och funderingar bakom sig. Där sjukdomar är borta och vägen har blivit lättare att vandra. Vägen mot mitt mål som är att uppnå mitt livsändamål, varför jag är här på denna jord. Vi som är med i detta arbete, vi som har stått jordade och gjort vårt bästa för att bana väg för det oundvikliga. Uppstigningen. Vi ligger inför det skifte som varit bestämt i tusentals år, vi är där, vi ska tillsammans klä av lögnen. Vi ska tillsammans i ljus och kärlek lära oss att se igen, det som vi varit blinda för så länge. Vi är ljusvarelser som ska leva i harmoni med världarna. De världar som vi glömt. Jag ser framför mig en värld där det är normalt att leva bland väsen, drakar, änglar och även varelser från andra galaxer. För mig är det inget konstigt. Faktiskt känner jag att det är en mer normal värld än den vi ser nu. Det mörker vi lever i. I går skrev jag en text som kom till mig i direkt kanalisering med universum som jag tänker dela med mig här…… ett budskap från guiderna.

”Börja skriv. Skriv, skriv, skriv. Lämna till oss hur informationen ska komma ut men sanningen ska fram. För att rädda jorden så måste sanningen fram och lögnen exponeras. Först när människan ser kan en förändring ske. Det är så planerat sedan flera hundra år vad som lär ske. Du visste det innan du klev ner på jorden. Tiden är inne. Lögnen ska kläs av. Universum är med, galakterna är med, änglarna och drakarna är med. Även trollen, väktarna och älvorna är med. Enhörningarna. Djuren som vi har, husdjur eller vilda är med i planen. De är inkarnerade till just sin uppgift. Det är nu det händer. Koncentrera dig på att stå stadigt, jordad och i universums ljus så kommer kollektivet att hjälpa den ljusa sidan. Gå inte på lögnen som sker. Det är det största bedrägeri i människans historia.”

Ja vad säger man. Mycket tydligare kan det inte bli. Vi har utstakade öden som vi ska vandra. Här är en del av mitt öde. Ordet. Är det därför som jag alltid varit så ? Känslig för hur man uttrycker sig. Lite som en ordpolis kanske :).

Det kommer att komma sanningar i alla möjliga former. Jag har även börjat drömma mycket. Som här om natten kom Camilla Läckberg till mig och det tydliga i den drömmen var att hon stod väldigt nära mitt ansikte och sade ” Jenny, så får det bli!” Min fråga just den natten till mina guider och universum var rent yrkesmässigt. Jag har kommit till ett vägskäl där jag nu är tvungen att ta ett beslut vilken väg jag vill gå. Hennes kommentar var tydligt för mig. Jag bär min sanning, jag kan den. Det enda jag lär göra är att ta steget. Universum kan inte gå åt mig på grund av min fria vilja. Jag lär gå själv.

I ljus, kärlek och tusen kramar …

”Det finns ingenting där fåglar skiljer sig mer från människan än i att bygga och ändå låta landskapet vara orört” /Robert Lynd (1879-1949)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *