En vacker vinterdag längtar jag till solen…

Jag måste då säga att en fin vinterdag är vackert. Träden är täckta med snö och det glittrar överallt. Hela landskapet är vitt. Även om jag inte gillar vintern med allt vad det innebär så är den vacker. Det är precis som om allting ligger i vila. Nästan lite poetiskt. Men även hur vackert det är så längtar jag till solen, palmer och sandstrand. Jag behöver höra fågelsång, bruset från havet och känna solens stråla bränna min hud för att jag ska komma till mitt rätta jag. Vissa människor är nog bara så. Jag känner inget behov av att analysera varför utan känner mig nöjd bara med att veta att jag behöver solen och varmt klimat.

“Där okunnighet är vår mästare, finns ingen möjlighet till verklig frid.”

Dalai Lama

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *