Drakar..

Jag läste om en utbildning där man skulle andligt utbilda sig att hantera drakar. Det fascinerade mig. Åh vad jag skulle vilja gå den. Problemet är bara det att jag är sjukskriven än. Jag önskar att man kunde vara obehindrad i hälsa, finanser och tid. Att man kunde rå över sin egen tid och sina egna val, alltid. Då är jag säker på att alla dessa stressjukdomar inte skulle existera. Människor skulle vara nöjda. De skulle välja att umgås med de som de själva har valt. Man skulle automatiskt ha den ork som krävs mycket mer. För att man väljer själv, man följer sitt hjärta och sin kropps rytm. Man skulle känna glädje i allt man gör. Därmed skapar man automatiskt glädje till andra. Men är det verkligen en hållbar livsstil vi har nu? Skulle vi kunna göra något själva för att skapa oss den frihet som jag tror att så många av oss behöver.

Jag skulle använda min nya frihet till att utveckla mig andligt. För det skapar glädje, harmoni och trygghet hos mig. Jag skulle också välja att lära ut av allt som jag lär mig till de som vill lyssna.

”Livets mening är att leva rätt, tänka rätt och handla rätt”

Mahatma Gandhi

2 svar på ”Drakar..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *