I dag är det gjort.

Efter år och år av arbete med att skriva. När man är sjuk, livet kommer emellan och små barn tar det tid. Jag har skrivit som terapi. Jag behöver ha något som håller mig igång emellan alla vilande jag gör. Men man blir trött. Men i dag tog jag steget. Jag skickade iväg ett litet smakprov för att se om det finns ringaste intresse för min ide. För det jag har valt att skriva om. Jag vet att det är en tuff bransch. Det är många människor med författardrömmar. Jag vet för jag är en av dom. Jag hörde någonstans att det är cirka 5% av alla manus som skickas in som blir antagna. Så nog kommer det att bli tufft. Men har man tillräckligt mycket kärlek och självförtroende så kommer det att ske. Det är min övertygelse.

”Du kan få allt du vill ha, om du önskar det tillräckligt intensivt. Du måste verkligen vilja ha det, med kraft som bryter fram från ditt innersta och förenar sig med den kraft som skapar världen.”

Sheila Graham

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *