Livet är en fest..

Jag tänker så här, om man inte ställer för höga krav, varken på sig själv, omgivningen eller livet så kommer inte heller känslan av inte vara tillräcklig, aldrig uppnå målet eller göra alla besvikna. Livet kan vara enkelt och livet kan vara svårt. Man kan göra sig själv besviken och man kan göra andra besviken. Allting hänger på de krav som man har. Om man även tänker att allting ger ringar på vattnet, hur mycket påverkan som man har på framför allt sina barn. Även andra människor som lever runt omkring. Energier är allt. Det du tänker, det du säger, det du gör, allting skapar ringar på vattnet. Tankar påverkar dig, dina barn, din granne, din arbetskamrat och så vidare, fast man inte vet om det. Det sker i det fördolda. Din aura är ditt energifält. Det påverkar. Man behöver egentligen endast göra bra val själv för att det som finns runt omkring ska påverkas. Goda tankar föder gott. Onda tankar föder ondska. Elaka kommentarer skadar för livet medans snälla kommentarer hjälper människor. Om man har ett val, varför inte göra det som göder gott.

 

“Kom ihåg att det ibland är en riktig lyckträff att inte få det du vill ha.”

Dalai Lama

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *